Vraag & aanbod

Spatium Bedrijfsovername richt zich op partijen die de meerwaarde zien van overname advies. Wij begeleiden kopers en verkopers met een bedrijfsgrootte vanaf 60 FTE gericht op zakelijke dienstverlening.
Wij werken voor groeiende en afbouwende ondernemers in Nederland.

Vraag

Gevraagd koeltechnisch bedrijf

Gevraagd koeltechnisch bedrijf

Dit adviserend werktuigbouwkundig installatiebedrijf is te vergelijken met een sterk gegroeid zzp-bedrijf. De eigenaar wil en kan de volgende stap zetten in professionaliteit en grootte. Het bedrijf biedt haar klanten renovatie en onderhoudsprojecten in de utiliteit.

Gevraagd klimaattechnisch bedrijf

Gevraagd klimaattechnisch bedrijf

De eigenaar van meerdere bedrijven op Curaçao en in Suriname heeft de wens om een bestaand klimaattechnisch HVAC bedrijf in Nederland over te nemen.

Gevraagd installatiebedrijf E / W

Gevraagd installatiebedrijf E / W

Dit installatiebedrijf ontwerpt, bouwt en onderhoudt alle voorkomende technische installaties in gebouwen, met uitzondering van woningen, retails en hotels.

Aanbod

Te koop elektrotechnisch installatiebedrijf

Te koop elektrotechnisch installatiebedrijf

Dit bedrijf is in eigendom van een DGA van 60+ jaar. Hij heeft geen opvolger voor zijn bedrijf en daarom biedt hij zijn bedrijf ter overname aan. Dat wil zeggen: de handelsnamen, de activiteiten en het werkzame personeel van het bedrijf.

Te koop meet- en regeltechnisch bedrijf

Te koop meet- en regeltechnisch bedrijf

Dit regeltechnische bedrijf ontwikkelt hard- en software voor gebouw- beheersing/automatisering. Bovendien realiseert dit bedrijf nieuwbouw en renovatieprojecten in gebouwautomatisering.

Te koop loodgietersbedrijf

Te koop loodgietersbedrijf

Dit installatiebedrijf is in eigendom van een DGA van 60+ jaar. Hij heeft geen opvolger voor zijn bedrijf en biedt zijn bedrijf oom deze reden aan ter overname. Dat houdt in de bedrijfsactiviteiten en het werkzame personeel.

Het verkopen van mijn bedrijf was voor mij een lang proces om tot het besluit te komen. Spatium begrijpt dat. het mocht op mijn tempo.

Eigenaar E-W bedrijf 40 medewerkers

Spatium heeft mij prima geholpen bij de verkoop van mijn W-bedrijf. Gestructureerde aanpak, goed inzicht in de waarde. Onderhandelen en alle duidelijk vastgelegd in het overname contract. Perfecte praktische aanpak van een duo dat de branche goed kent.

Eigenaar W-bedrijf Den Haag.

Advies op maat, branche experts, transparant en onafhankelijk.