Kantoorpand met uitzicht over een stad

Over ons

Spatium Bedrijfsovername is een onafhankelijke bedrijfsovernamespecialist voor ondernemers, investeerders en toekomstige ondernemers. Wij beschikken over een uitstekend netwerk binnen de elektro- en installatietechniek, hebben ruimschoots ervaring en houden onze kennis op peil met opleidingen.

Wij werken met zeer gunstige voorwaarden:

  • Volledige begeleiding van uw bedrijfsovername door ons is mogelijk. U behoudt keuzevrijheid over de vervolgstap met Spatium Bedrijfsovername 
  • Elke deelfase wordt afgesloten met een concreet resultaat, zoals een prospectus, een waarderingsrapporten, intentie overeenkomst of gewoon alles gereed voor ondertekening bij de notaris
Foto Marcel Houwers, eigenaar Spatium

Marcel Houwers

Sinds 2016 ben ik formeel actief in het bemiddelen in de aan- en verkoop van (installatie)bedrijven, productontwikkelaars en regeltechnische bedrijven. 

Mijn kracht ligt in het zelfstandig nadenken en handelen onder alle omstandigheden. Ik ben energiek, onderzoekend en besluitvaardig.

Foto Oscar Mensen, eigenaar Spatium

Oscar Mensen

Met bijna 15 jaar ervaring heb ik al een behoorlijk aantal overname vragen gezien en mogen beantwoorden. Elke overname blijkt toch weer maatwerk en het mooie daarvan is dat dit leidt tot een strategie die er op gericht is uw vraag volledig te beantwoorden.  

Mijn kracht ligt in een effectieve mix van praktische hands-on ervaring, analytische en financiĆ«le opleiding doorgaande educatie. Verder ken ik de techniek en installatietechnische sector van binnenuit.